Totalrenovering udført af erfarent murerfirma

​Skal du bruge professionel hjælp ifm. en totalrenovering? Hos Murermester J. Mauritzen hjælper vi private og erhverv med renovering af hus, og vi har især mange kunder fra Hillerød, Helsinge og Nordsjælland. 

Vi er et erfarent murerfirma, der består af et solidt team af medarbejdere, og vi tilbyder alle vores kunder løsninger af høj kvalitet. Det gælder, uanset hvilken type renovering du har behov for hjælp til, og om renoveringen finder sted i et
​hus, en villa eller en lejlighed. 

Endvidere skal det nævnes, at vi også kan være behjælpelige med en loft-til-kip-løsning.

Hvad koster totalrenovering af hus?

Det afhænger naturligvis af den enkelte opgaves omfang, men uanset hvad tilbyder vi en solid løsning og stor fleksibilitet til en konkurrencedygtig pris. 

Har du behov for hjælp til en totalrenovering, er du garanteret en optimal løs-
​ning hos os, ligesom du vil opleve en ensartet og høj kvalitet, uanset hvad vi foretager os. Det skyldes, at vi vægter kundetilfredshed højt. 

Endvidere sørger vi altid for, at du som kunde kommer med på råd, og derfor tilbyder vi en god dialog med den samme person under hele byggeforløbet. På den måde sikrer vi dig et optimalt resultat, der lever op til dine ønsker og krav.

Kontakt os allerede i dag for mere information

Søger du hjælp til totalrenovering af hus eller villa eller renovering af lejlighed, er du kommet til det helt rette sted. Vi tilbyder stor fleksibilitet og en ensartet og høj kvalitet inden for alt, vi laver. Derudover er vi af den overbevisning, at vi opnår den bedste løsning, når kunden kommer med på råd. Derfor får du den samme kontaktperson under hele forløbet, og endelig tilbyder vi konkurrencedygtige priser på alle vores opgaver.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for totalrenovering og renovering, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. 

Du kan enten sende os en besked til e-mail info@jmauritzen.dk eller ringe til tlf. 26 23 01 72. Du kan også benytte kontaktformularen på vores hjemmeside, hvis du har spørgsmål.​

Kontakt Murermester J. Mauritzen allerede i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor fleksibilitet​

Konkurrencedygtige priser​

En høj og ensartet kvalitet

​En god dialog med kunden​

Kontaktoplysninger

​Murermester J. Mauritzen

​Egevænget 3

3200 Helsinge

Telefon: 26 23 01 72

E-mail: info@jmauritzen.dk

CVR: 31400961

Murermester J. Mauritzen

​✮✮✮✮✮

4,8 ud af 5 stjerner på baggrund af ​38 anmeldelser på Anmeld Håndværker