Renovering af badeværelse og montering af nyt badeværelse

Går du med tankerne om at få lavet en renovering af dit nuværende badeværelse eller skal der lavet et helt nyt badeværelse? Så er vi hos Murermester J. Mauritzen klar til at vejlede og hjælpe. 

Vi har mange års erfaring i branchen, og vi tilbyder vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt murerarbejde, uanset om det drejer sig om nyt badeværelse eller renovering af det gamle badeværelse. 

Renovering af badeværelse er billigere end et nyt badeværelse

Når vi bistår med at lave enten et nyt badeværelse eller med at foretage en renovering af det gamle, kan du forvente en høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde og til konkurrencedygtige priser.

Vi er beliggende i Helsinge, men udfører arbejde for kunder i både Hillerød og resten af Nordsjælland. Vi tilbyder stor fleksibilitet – så du kan altid ringe til os for hjælp, også hvis du ikke bor i disse områder.

Vi bestræber os altid på at indgå i en god dialog med den samme kontaktperson gennem hele byggeforløbet, således at vi sammen finder den helt rigtige løsning til renovering af badeværelset eller til et nyt badeværelse.

Kontakt os for mere information

Har du specifikke ønsker, så kan Murermester J. Mauritzen ofte imødekomme disse. Uanset om du ønsker en sidebruser, et spabad eller nye, flotte flisemosaikker, så kontakt os endelig på e-mail: info@jmauritzen.dk eller telefon: 26 23 01 72.

​​Kontakt Murermester J. Mauritzen i dag for et godt tilbud på badeværelsesrenovering

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stor fleksibilitet​

Konkurrencedygtige priser​

En høj og ensartet kvalitet

​En god dialog med kunden​

Kontaktoplysninger

​Murermester J. Mauritzen

​Egevænget 3

3200 Helsinge

Telefon: 26 23 01 72

E-mail: info@jmauritzen.dk

CVR: 31400961

Murermester J. Mauritzen

​✮✮✮✮✮

4,8 ud af 5 stjerner på baggrund af ​38 anmeldelser på Anmeld Håndværker